وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

دولت در اصلاح ساختار بودجه به گفتار درمانی بسنده کرده است

نماینده شاهین شهر گفت: قرار بود که دولت طرح‌های خود برای اصلاح ساختار بودجه را به مجلس ارائه کند، اما کارشکنی کرده و تنها به گفتار درمانی بسنده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 23
کد خبر: ۱۹۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به عدم تخصیص ۱۴ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی، اظهار کرد: دولت وظیفه دارد که برابر قانون این یارانه را به صورت کارت الکترونیک و یا از طریق خزانه که درآمد کل کشور به آن واریز می‌شود، به حساب مردم واریز کند، اما متاسفانه این کار را انجام نداده است.

 

وی افزود: دولت طبق قانون بودجه و با توجه به قیمت دلار در شرایط کنونی، باید مبلغ۱۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر به حساب مردم واریز کند.

 

نماینده مردم شاهین شهر با اشاره به لزوم اصلاح ساختار بودجه کشور افزود: دولت برای آنکه برخی مسائل اجرایی نشوند، شگرد‌هایی را در پیش می‌گیرد که اصلاح ساختار بودجه نیز از این موضوع مستثنی نیست.

 

حاجی دلیگانی تاکید کرد: قرار بود که دولت طرح‌های خود برای اصلاح ساختار بودجه را به مجلس ارائه کند، اما کارشکنی کرده و تنها به گفتار درمانی بسنده می‌کند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار